ПОЧИСТВАНЕ НА КОЖЕНИ МЕБЕЛИ

Почистване на кожени мебели

Професионално почистване на кожени мебели – дивани, кресла, столове, табуретки и др. Бързо и качествено почистване на всякакви замърсявания с екологични професионални препарати.

Скъпата и луксозна кожена мебел, винаги е признак на престиж и благополучие, а също така и на удобство. Дълговечност и отлично съчетание с любимият интериорен стил. Но има и някои недостатъци: необходима е правилна и много внимателна грижа и затова много собственици на кожени мебели се доверяват на специалистите. Furniture Clinic  може професионално да се погрижи за кожените ви мебели.

Furniture Clinic има огромен опит по възстановяването и почистването на кожени мебели от най-различни замърсявания и повреди. За качественото почистване на кожените мебели е необходимо да се използват специализирани препарати, които нежно премахват мръсотията, подхранват и кондиционират кожата. За качественото почистване на кожените мебели е необходим опит, оборудване и индивидуален подход към всеки вид кожа.

Furniture Clinic препоръчва за почистване на кожени мебели да се използват продукти само с доказано качество, които действат максимално ефективно и нежно: премахват мръсотията и не повреждат кожата.

Почистването на кожените мебели не е проста процедура. Нужни са знания и опит, затова ви препоръчваме да се обърнете към професионалистите.

ПОЧИСТВАНЕ НА КОЖЕНИ МЕБЕЛИ – ПРЕИМУЩЕСТВА ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ FURNITURE CLINIC!

  • ЕКОЛОГИЧНИ И БЕЗОПАСНИ ПРОДУКТИ английско производство. Безвредни за хората и високоефективни за почистване на мебели от кожа.
  • БОГАТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ и познаване на различните тънкости за почистване на различни видове мебели от кожа.
  • КОМПЛЕКСНА УСЛУГА  почистване на мебели от кожа и нанасяне на защитен крем за кожа, който ефективно подхранва и защитава.
  • ГАРАНЦИЯ ЗА ВСИЧКИ ИЗВЪРШЕНИ УСЛУГИ професионална грижа за кожени мебели – ние сме уверени в качеството и резултата от нашата работа.
  • БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, съвети за поддръжка, почистване и консервация на вашите кожени мебели.
ЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА КОЖА

ОМЕКОТИТЕЛ ЗА КОЖА

Премахване петна и следи по кожата
ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА КОЖА

КОМПЛЕКТ ЗА ПОДДРЪЖКА НА КОЖЕНИ МЕБЕЛИ

АРОМАТИЗАТОР ЗА КОЖА