ПОЧИСТВАНЕ НА КОЖЕНИЯТ САЛОН НА АВТОМОБИЛ

Професионално почистване на кожен автомобилен салон

Професионално почистване на кожен автомобилен салон с гарантирано качество. Премахваме всички видове замърсявания с помощта на екологични почистващи средства.

Коженият салон на автомобила – стилен и красив интериор. Но за да изглежда винаги отлично е необходима редовна грижа. Leather Clinic се занимава професионално с почистване на кожени седалки, скоростен лост, кори на врати, табло и всички останали елементи от кожа в интериора на автомобила.

Leather Clinic  препоръчва за почистване на кожени интериори да се използват само специализирани и качествени препарати, които действат максимално ефективно и безопасно: премахват замърсявания без да повреждат кожата. Почистването на коженият салон – това е сложна процедура, която изисква знание, опит, оборудване и специални средства, затова най-добре за почистване на кожа се доверете на професионалистите.

ПОЧИСТВАНЕ НА КОЖЕНИЯТ САЛОН НА АВТОМОБИЛА – ПРЕИМУЩЕСТВА ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ LEATHER CLINIC!

  • ЕКОЛОГИЧНИ И БЕЗОПАСНИ ПРОДУКТИ английско производство. Безвредни за хората и високоефективни за почистване на автомобилна кожа.
  • БОГАТ ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ и познаване на различните тънкости за почистване на различни марки автомобили.
  • КОМПЛЕКСНА УСЛУГА  почистване на кожата в автомобила и нанасяне на защитен крем за кожа, който ефективно подхранва и защитава.
  • ГАРАНЦИЯ ЗА ВСИЧКИ ИЗВЪРШЕНИ УСЛУГИ професионална грижа за коженият интериор – ние сме уверени в качеството и резултата от нашата работа.
  • БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, съвети за поддръжка, почистване и консервация на вашият кожен салон.
Почистващ препарат за кожа, защитен крем за кожа, почистване на кожен салон, почистване на кожена тапицерия, подхранващ крем за кожа
КОМПЛЕКТ ЗА ПОДДРЪЖКА НА КОЖЕН АВТОСАЛОН

ОМЕКОТИТЕЛ ЗА КОЖА

ПРЕПАРАТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ПЕТНА И ОЦВЕТЯВАНЕ ПО КОЖАТА

ЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА КОЖА

Премахване петна и следи по кожата
ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА КОЖА

АРОМАТ НА КОЖА

ЛАК ЗА КОЖА

Боя за кожа, боя за естествена кожа, боя за изкуствена кожа, боя за кожен волан, боя за кожена седалка, боя за кожени мебели, боя за волан
БОЯ ЗА КОЖА

ЗАЗДРАВИТЕЛ ЗА КОЖА

ФИЛЪР ЗА КОЖА – ТЕЧНА КОЖА

Направете запитване