НАЙ-ЧЕСТО СРЕЩАНИТЕ ПРОБЛЕМИ ПО КОЖЕНИТЕ МЕБЕЛИ, КОИТО МОЖЕМ ДА ВЪЗСТАНОВИМ

Възстановяване на кожени мебели

Процесът по възстановяване на кожени мебели съдържа следните етапи: почистване, обезмасляване, омекотяване, заздравяване, правене на точен цвят, ремонт на повредите (ако има такива) с помощта на специални материали, нанасяне на лепилен слой непосредствено преди боядисване, боядисване с пистолет или аерограф. Завършваме със специален защитен лак за кожа. По същество процесът повтаря заводското боядисване на кожа.

Съвременните технологии при ремонта на кожени мебели, позволяват на практика да се отстранят всички увреждания: срезове, дупки, прогаряния от цигари, драскотини, загуба на цвят и т.н. При тази технология възстановяването е практически напълно, както като структура, така и като цвят. Най-сериозните повреди, могат да станат незабележими в резултат на професионален подход и материали. Разбира се това не е прост процес, който може да се изпълни без специални умения и оборудване. Затова най-добре е да се доверите на професионалистите от Leather Clinic. Сервизът ни ще върне оригиналният вид и красота на кожените ви мебели. Професионалният ремонт и възстановяване на кожени мебели е нашата специалност. Ние реставрираме щети от всякаква сложност и даваме гаранция за извършената работа.

ВЪРНЕТЕ НОВИЯТ ВИД НА КОЖЕНАТА МЕБЕЛ ИЛИ НАПЪЛНО ПРОМЕНЕТЕ ЦВЕТА

ПРОДУКТИ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ И ПОДДРЪЖКА НА КОЖЕНИ МЕБЕЛИ

ЛАК ЗА КОЖА

ЗАЗДРАВИТЕЛ ЗА КОЖА

КОМПЛЕКТ ЗА БОЯДИСВАНЕ НА КОЖА

ЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА КОЖА

Боя за кожа, боя за естествена кожа, боя за изкуствена кожа, боя за кожен волан, боя за кожена седалка, боя за кожени мебели, боя за волан
БОЯ ЗА КОЖА

ОМЕКОТИТЕЛ ЗА КОЖА

МАЛЪК КОМПЛЕКТ ЗА БОЯДИСВАНЕ НА КОЖА

Премахване петна и следи по кожата
ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА КОЖА

ФИЛЪР ЗА КОЖА

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ