ЗАЩИТА НА КОЖЕН АВТОСАЛОН

Грижа и защита на кожен автомобилен салон.

Грижа и защита на кожен автомобилен салон. Защита на коженият салон с професионални екологични продукти.

Новият салон след качествено почистване може да изглежда забележително, но без нужната грижа и защита красотата му бързо може да се загуби. Поради тази причина Leather Clinic, предлага услуга за защита на кожената тапицерия в автомобила и всички прилежащи кожени детайли.

Грижата за коженият салон на автомобила трябва да се прави редовно, тъй като кожените елементи в салона са в постоянен контакт с пътниците, те са изложени на постоянно износване. Съвременните средства за защита  разполагат с нанотехнологии, които предлагат продължителна защита на автоинтериора от повечето видове замърсявания, протърквания и малки механични повреди. Разбира се за качествена грижа и защита на кожата са необходими знания, опит и качествени продукти за обработка, затова най-добре е да се доверите на професионалисти.

ЛАКИРАНЕ И ЗАЩИТА НА КОЖЕНИЯТ ИНТЕРИОР НА АВТОМОБИЛА

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ LEATHER CLINIC!

ЕКОЛОГИЧНИ И БЕЗОПАСНИ МАТЕРИАЛИ произведени в Англия. Безвредни за хората и високоефективни за защита на кожата в автосалона.

БОГАТ ОПИТ с всички видове кожени салони и марки автомобили. Различни видове покрития.

КОМПЛЕКСНА УСЛУГА  защитата на коженият салон включва необходимата подготовка, почистване и нанасяне на подхранващ крем.

ГАРАНЦИЯ за извършената услуга – ние сме уверени в качеството и резултата от нашата работа.

БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ СЪС СПЕЦИАЛИСТ, препоръки за защита и поддръжка на кожата в автомобила.